THE BLOG PROJECT

2018 -one more year being a proud ambassador for WAHOO Technology .... one af the best GPS computers for cyclists 👍🏻🚲😃

2018 -one more year being a proud ambassador for WAHOO Technology .... one af the best GPS computers for cyclists 👍🏻🚲😃 ... See MoreSee Less

STOLT over, at slutte 2017 på toppen.... SÅ klar til MasterVM i Italien i 2018. Spurten sad lige i skabet 💪🏻😃 #saganstyle #wearebasso #wahooligan #purepowerdk #bakoptics #spinneysdubai92 #gripgrab

STOLT over, at slutte 2017 på toppen.... SÅ klar til MasterVM i Italien i 2018. Spurten sad lige i skabet 💪🏻😃 #saganstyle #wearebasso #wahooligan #purepowerdk #bakoptics #spinneysdubai92 #gripgrab ... See MoreSee Less

AWARD FOR ÅRETS CYKELKLUB 2017.   2018 bliver et KÆMPE cykelår 💙 TAK til mine fantastiske sponsorer  #danishbikeaward #wearebasso #wahooligan #bakoptics #teamcharliecycling #gripgrab #purepowerdk #kiavalby #verge

AWARD FOR ÅRETS CYKELKLUB 2017. 2018 bliver et KÆMPE cykelår 💙 TAK til mine fantastiske sponsorer #danishbikeaward #wearebasso #wahooligan #bakoptics #teamcharliecycling #gripgrab #purepowerdk #kiavalby #verge ... See MoreSee Less

NYT NYT NYT QUEEN CYKELTØJ - KORAL RØDMin yndlingsfarve er  koral rød, så jeg har glædet mig til at åbne for salget af denne smukke jersey, som kan pryde spinninglokalerne rundt om i Danmark og når jeg selv skal til Dubai 👍🏻😃❤️ONLINE BUTIKKEN er åben 1 uge - lukker på søndag den 5. november.
Tøjet leveres den 9 december til mig. Det er håndsyet, så derfor leveringstiden på 5 uger. Påberegn et lille gebyr, hvis jeg skal sende tøjet til jer.Den nye QUEEN KORAL RØDE jersey koster 550kr og buksen til i sort 695kr. Det er den BEDSTE pude 🏆Butikken
Tryk på det røde Queen logo: http://shop.vergesport.comkodeord: QueenredTryk på Register
Indtast din mail adr
Indtast koden, du modtager fra mail
Indtast dine data
Så kommer shoppen frem
Tryk på Queen (rødt)
Kode til webshop Queenred

NYT NYT NYT QUEEN CYKELTØJ - KORAL RØD

Min yndlingsfarve er koral rød, så jeg har glædet mig til at åbne for salget af denne smukke jersey, som kan pryde spinninglokalerne rundt om i Danmark og når jeg selv skal til Dubai 👍🏻😃❤️

ONLINE BUTIKKEN er åben 1 uge - lukker på søndag den 5. november.
Tøjet leveres den 9 december til mig. Det er håndsyet, så derfor leveringstiden på 5 uger. Påberegn et lille gebyr, hvis jeg skal sende tøjet til jer.

Den nye QUEEN KORAL RØDE jersey koster 550kr og buksen til i sort 695kr. Det er den BEDSTE pude 🏆

Butikken
Tryk på det røde Queen logo: shop.vergesport.com

kodeord: Queenred

Tryk på Register
Indtast din mail adr
Indtast koden, du modtager fra mail
Indtast dine data
Så kommer shoppen frem
Tryk på Queen (rødt)
Kode til webshop "Queenred"
... See MoreSee Less

For 3 år siden startede jeg mit eget firma og oprettede blandt andet et cykelhold KUN for kvinder.I år er Charlie Cycling nomineret til ÅRETS KLUB af DANISH BIKE AWARD 2017.Stem på os her, tak: http://www.feltet.dk/awards

For 3 år siden startede jeg mit eget firma og oprettede blandt andet et cykelhold KUN for kvinder.

I år er Charlie Cycling nomineret til "ÅRETS KLUB" af DANISH BIKE AWARD 2017.

Stem på os her, tak: www.feltet.dk/awards
... See MoreSee Less

Jubiiiiiiii ...... SÅ blev Charlie Cycling nomineret til ÅRETS KLUB af DANISH BIKE AWARD 2017.Vi vil blive SÅ glade for DIN stemme - det tager KUN 1 minut. Det er heller ingen skam, at få HELE dit firma til at stemme, FOR Charlie Cycling arbejder på at få flere kvinder på hjul, med et glimt i øjet og ben hård træning, så livet smiler til disse modige piger og stres, udfordringer og dumme oplevelser bliver en saga blot.DEL gerne opslaget 😃🙏👍🏻 taaaakEt stort tak til Jesper Bak fra Bak Optics, som sponsorerer Årets Klub 🙂Stem her: http://www.feltet.dk/awards

Jubiiiiiiii ...... SÅ blev Charlie Cycling nomineret til "ÅRETS KLUB" af DANISH BIKE AWARD 2017.

Vi vil blive SÅ glade for DIN stemme - det tager KUN 1 minut. Det er heller ingen skam, at få HELE dit firma til at stemme, FOR Charlie Cycling arbejder på at få flere kvinder på hjul, med et glimt i øjet og ben hård træning, så livet smiler til disse modige piger og stres, udfordringer og dumme oplevelser bliver en saga blot.

DEL gerne opslaget 😃🙏👍🏻 taaaak

Et stort tak til Jesper Bak fra Bak Optics, som sponsorerer "Årets Klub" 🙂

Stem her: www.feltet.dk/awards
... See MoreSee Less

STOLT STOLT STOLT ........ I weekenden speakede jeg CARLOS SASTRE CLASSIC og på TWITTER har Carlos nu udråbt mig til Worlds BEST speaker

STOLT STOLT STOLT ........ I weekenden speakede jeg CARLOS SASTRE CLASSIC og på TWITTER har Carlos nu udråbt mig til "World's BEST speaker" ... See MoreSee Less

SÅ er jeg officielt den 10ende hurtigste kvinde i verden ..... MASTER VM 2017 🏆🇩🇰😃

SÅ er jeg officielt den 10ende hurtigste kvinde i verden ..... MASTER VM 2017 🏆🇩🇰😃 ... See MoreSee Less

SÅ er jeg OFF til AMATØR VM i Frankrig 😬🇩🇰 70 STÆRKE ladies fra hele verden stiller til start på de 97 km ..... jeg lover FULL GAS 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
KÆMPE tak til mit sponscrew ❤️ #bassobikes #wearebasso #wahoo #wahooligan #gripgrab #djuva_id #davincicykler @cyclingplanetdk Søren Lilholt @fitlivingmagasin @altfordamerne @michaelbodycoach #wellcomedk #teamcharliecycling

SÅ er jeg OFF til AMATØR VM i Frankrig 😬🇩🇰 70 STÆRKE ladies fra hele verden stiller til start på de 97 km ..... jeg lover FULL GAS 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
KÆMPE tak til mit sponscrew ❤️ #bassobikes #wearebasso #wahoo #wahooligan #gripgrab #djuva_id #davincicykler @cyclingplanetdk Søren Lilholt @fitlivingmagasin @altfordamerne @michaelbodycoach #wellcomedk #teamcharliecycling
... See MoreSee Less

RAPHA NOCTURNE COPENHAGEN - LIVE KOMMENTERING af ELITEN på RAPHAS Facebook, hvor næsten 90.000 seere fulgte med fra hele verden 😃👍🏻

Rikke Cedervall Laursen er her: Rapha Nocturne Copenhagen.

RAPHA NOCTURNE COPENHAGEN - LIVE KOMMENTERING af ELITEN på RAPHAS Facebook, hvor næsten 90.000 seere fulgte med fra hele verden 😃👍🏻
... See MoreSee Less

Rapha NOCTURNE - Gadeløb i København den 19. august - Kooooooom med til ÅRETS street-race i Kødbyen. Jeg glæder mig til at speake alle rytterne igennem den SKARPE rute på 1 km, med flammer i dækkene - vi ses til RACE :-) #raphanocturne #flammeridækkene #lavtdæktryk

Rikke Cedervall Laursen er her: Kødbyen.

Rapha NOCTURNE - Gadeløb i København den 19. august - Kooooooom med til ÅRETS street-race i Kødbyen. Jeg glæder mig til at speake alle rytterne igennem den SKARPE rute på 1 km, med flammer i dækkene - vi ses til RACE 🙂 #raphanocturne #flammeridækkene #lavtdæktryk
... See MoreSee Less

KÆMPE dag i går ..... min BASSO special edition 40TH anniversary ankom ...... Perfectionism, quality and handmade excellence 🚲👍🏻#wearebasso @bassobikes.com

KÆMPE dag i går ..... min BASSO special edition 40TH anniversary ankom ...... "Perfectionism, quality and handmade excellence" 🚲👍🏻#wearebasso @bassobikes.com ... See MoreSee Less

Det hele ku lige være der i billedet ...... OPTUR at teste mine nye GAERNE cykelsko i 40 graders varme i Spanien og mine GRIP GRABs, som sørgede for NO sleeping hands på de 6 timers lange træningsture, hvor jeg skulle følge med drengene..... OUTSTANDING  .....👍🏻😃🚲 #gripgrab #gaerne #vergedenmark

Det hele ku lige være der i billedet ...... OPTUR at teste mine nye GAERNE cykelsko i 40 graders varme i Spanien og mine GRIP GRABs, som sørgede for "NO sleeping hands" på de 6 timers lange træningsture, hvor jeg skulle følge med drengene..... OUTSTANDING .....👍🏻😃🚲 #gripgrab #gaerne #vergedenmark ... See MoreSee Less

SÅ begynder jeg at intensivere min træning inden MASTER VM i Frankrig til august. Her dystede jeg med Danmarks dygtige B-licenspiger og det blev til en glad 3. plads 💪🏻😜🚲💙 #hvidovrecykelklub

SÅ begynder jeg at intensivere min træning inden MASTER VM i Frankrig til august. Her dystede jeg med Danmarks dygtige B-licenspiger og det blev til en glad 3. plads 💪🏻😜🚲💙 #hvidovrecykelklub ... See MoreSee Less

SÅ det ned i kiosken og hente Ekstra Bladet igen .... SPIS DIG HURTIG PÅ CYKLEN 🚲💪🏻 Jeg deler mine erfaringer omkring kosten i hverdagen, samt før og under cykelløb .... wrooom wrooom 😜❤️

SÅ det ned i kiosken og hente Ekstra Bladet igen .... SPIS DIG HURTIG PÅ CYKLEN 🚲💪🏻 Jeg deler mine erfaringer omkring kosten i hverdagen, samt før og under cykelløb .... wrooom wrooom 😜❤️ ... See MoreSee Less

Rikke Cedervall Laursen har opdateret sit profilbillede. ... See MoreSee Less

Stor artikel om cykling i Ekstra Bladet - TAK fordi jeg må være inspirator og indpisker .... læs med de næste lørdage 😃🚲👍🏻

Stor artikel om cykling i Ekstra Bladet - TAK fordi jeg må være inspirator og indpisker .... læs med de næste lørdage 😃🚲👍🏻 ... See MoreSee Less

T E A M   W A H O O   C Y C L I N G  2017Vores mission er, at inspirere
andre til at komme i gang med at CYKLE. Vi gør det gennem
vores GLÆDE for cykelsporten og SAMMENHOLDET ved at
være et TEAM.Foto: Oliver Valbo Franck

T E A M W A H O O C Y C L I N G 2017

Vores mission er, at inspirere
andre til at komme i gang med at CYKLE. Vi gør det gennem
vores GLÆDE for cykelsporten og SAMMENHOLDET ved at
være et TEAM.

Foto: Oliver Valbo Franck
... See MoreSee Less

GLÆDER mig til en STÆRK sæson i samarbejde med BASSO BIKES og min smukke DIAMANTE SUPER VELOCE 🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🚲❤

GLÆDER mig til en STÆRK sæson i samarbejde med BASSO BIKES og min smukke DIAMANTE SUPER VELOCE 🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🚲❤ ... See MoreSee Less

TRAINING CAMP MALLORCA 2017 - 2 weeks, 30 GREAT customers, love my BASSO DIAMANTE, 8000 hights at my WAHOO, Sa Calobra in 40 min..... one week to go 👍🏻🚲😊

TRAINING CAMP MALLORCA 2017 - 2 weeks, 30 GREAT customers, love my BASSO DIAMANTE, 8000 hights at my WAHOO, Sa Calobra in 40 min..... one week to go 👍🏻🚲😊 ... See MoreSee Less

Copenhagen Bike Show .... cykelbranchen spillede op med over 170 brands. Gorm J. Siiger og jeg fik 20 interviews i kassen.

Rikke Cedervall Laursen er her: Copenhagen Bike Show.

Copenhagen Bike Show .... cykelbranchen spillede op med over 170 brands. Gorm J. Siiger og jeg fik 20 interviews i kassen.
... See MoreSee Less

BASSO BIKES - min nye sponsor- HÅNDBYGGEDE cykler fra ITALIEN - ITALIAN RACE PASSION.Min nye hingst er DIAMANTE SV edition, hvor SV står for Super Veloce (super hurtig) og DIAMANTE are a girls BEST friend.

BASSO BIKES - min nye sponsor- HÅNDBYGGEDE cykler fra ITALIEN - ITALIAN RACE PASSION.

Min nye hingst er DIAMANTE SV edition, hvor SV står for Super Veloce (super hurtig) og DIAMANTE "are a girl's BEST friend".
... See MoreSee Less

Rikke Cedervall Laursen har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

I 6 år var jeg pressechef for Discovery Channel og rejste rundt med nogle af de STØRSTE talenter i verden. Her er det The King of River Monsters, JEREMY WADE 💪🏻😜🐟🐠🐳🐡🐙

Rikke Cedervall Laursen er i Fort Lauderdale, Florida.

I 6 år var jeg pressechef for Discovery Channel og rejste rundt med nogle af de STØRSTE talenter i verden. Her er det The King of River Monsters, JEREMY WADE 💪🏻😜🐟🐠🐳🐡🐙
... See MoreSee Less

2016 - året hvor jeg speakede og var konferencier til over 30 sportsbegivenheder. Jeg ELSKER DET, for at se GLÆDEN blandet med SMERTE i folks ansigter gir mig energi 👍🏻😜 Årets sidste speak er på lørdag for CyclingPlanet 👍🏻

2016 - året hvor jeg speakede og var konferencier til over 30 sportsbegivenheder. Jeg ELSKER DET, for at se GLÆDEN blandet med SMERTE i folks ansigter gir mig energi 👍🏻😜 Årets sidste speak er på lørdag for CyclingPlanet 👍🏻 ... See MoreSee Less

NYT NYT NYT - CYKELHOLD
PUNCHEUR CYCLING COPENHAGENMed en af Danmarks mest motiverende cykeltrænere, Flemming Fisker, i spidsen, tilbyder Puncheur Cycling klassisk landevejstræning - KUN FOR MÆND.HVORNÅR: ALLE lørdage fra kl. 9.30 -12.00, start den 14. januarMISSION: Cykling og røverhistorier, tilsat lidt smerte, samt massere af humor og italiensk stil og vin.FIND GRUPPEN HER og få mere information:
https://www.facebook.com/groups/597019620488447/?fref=ts

NYT NYT NYT - CYKELHOLD
PUNCHEUR CYCLING COPENHAGEN

Med en af Danmarks mest motiverende cykeltrænere, Flemming Fisker, i spidsen, tilbyder Puncheur Cycling klassisk landevejstræning - KUN FOR MÆND.

HVORNÅR: ALLE lørdage fra kl. 9.30 -12.00, start den 14. januar

MISSION: Cykling og røverhistorier, tilsat lidt smerte, samt massere af humor og italiensk stil og vin.

FIND GRUPPEN HER og få mere information:
www.facebook.com/groups/597019620488447/?fref=ts
... See MoreSee Less

RACING DUBAI ..... ALLE jeres pøj pøjs virkede ..... VANDT min agegroup og er hermed KLAR til Master VM i Frankrig 2017 - STOLT over TRØJEN 👍😜🚲#spinneys92 #high5nordic #vergedenmark #profiloptikstrandvejen153 #gripgrab

RACING DUBAI ..... ALLE jeres "pøj pøj's" virkede ..... VANDT min agegroup og er hermed KLAR til Master VM i Frankrig 2017 - STOLT over TRØJEN 👍😜🚲#spinneys92 #high5nordic #vergedenmark #profiloptikstrandvejen153 #gripgrab ... See MoreSee Less

Rikke Cedervall Laursen er i Dubai Autodrome.

GRANFONDO 2016..... 2 days to raceday.....vi tester dæk på Dubais Autodome #fåklivetergodt #spændte #spinneys92
... See MoreSee Less

RACING DUBAI .... getting ready for Granfondo Friday With the BEST group & and this hot fella 🚲😜❤️#myfuturehusband #spinneysdubai92 #djuva_id #profiloptikstrandvejen153 #gripgrab #vergedenmark

RACING DUBAI .... getting ready for Granfondo Friday With the BEST group & and this hot fella 🚲😜❤️#myfuturehusband #spinneysdubai92 #djuva_id #profiloptikstrandvejen153 #gripgrab #vergedenmark ... See MoreSee Less

HOT BARRE ..... Jeg er FAN. Testede konceptet i Energii, sammen med de skønne piger fra Fit Living .... TÆNK, at der findes muskler på min krop, som kan blive udfordret 👍🏻😜

Rikke Cedervall Laursen er her: Energii København Ø, Bryggervangen.

HOT BARRE ..... Jeg er FAN. Testede konceptet i Energii, sammen med de skønne piger fra Fit Living .... TÆNK, at der findes muskler på min krop, som kan blive udfordret 👍🏻😜
... See MoreSee Less

DANISH BIKE AWARD 2016, mine fantastiske piger på hjul, Charlies Angels aka Charlie Cycling, er nomineret.STEM på de skønne piger her - på forhånd KÆMPE tak.http://feltet.dk/awards

DANISH BIKE AWARD 2016, mine fantastiske piger på hjul, Charlie's Angels aka Charlie Cycling, er nomineret.

STEM på de skønne piger her - på forhånd KÆMPE tak.

feltet.dk/awards
... See MoreSee Less

TRAINING CAMP in MIAMI 💪🏻🚲😜

Rikke Cedervall Laursen er i Miami, Florida.

TRAINING CAMP in MIAMI 💪🏻🚲😜
... See MoreSee Less

WHAT a pleasure meeting the GURU of TRAINING with WATT, Hunter Allen. Train SHORTER & SMARTER. Thanks to Brian Overkær, the book is now in Danish 🚲💨 It's a BIG day!!

vimeo.com/190516765
... See MoreSee Less

Brian Overkær har oversat Hunter Allens best seller og du har nu mulighed for at sætte dig ind i, hvordan du optimere din træning og ikke spiler…

Om 5 måneder skal jeg sige JA til mit livs STØRSTE kærlighed..... i dag bestilte jeg KJOLEN. Den er SPANSK og bliver nu syet og sendt til Danmark #minmavekilder #mitlivskærlighed #cphbridal @cphbridal TAK @byfrom #spanskeformer

Om 5 måneder skal jeg sige JA til mit livs STØRSTE kærlighed..... i dag bestilte jeg KJOLEN. Den er SPANSK og bliver nu syet og sendt til Danmark #minmavekilder #mitlivskærlighed #cphbridal @cphbridal TAK @byfrom #spanskeformer ... See MoreSee Less

STOLT STOLT træner ..... Mine piger fra Charlie Cycling er nomineret til ÅRETS KLUB af DANISH BIKE AWARDS 2016. Pigerne har kun været i sadlen i 2 sæsoner og har allerede nedlagt bjerge og tager podiepladser, med sved og tårer .... de har i den grad fortjent denne anerkendelse ..... STEM PÅ OS ...... taaaaaaaak 🚲🚲🚲😜😜😜👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️ og del gerne opslaget 🚲STEM HER: http://feltet.dk/awards

STOLT STOLT træner ..... Mine piger fra Charlie Cycling er nomineret til ÅRETS KLUB af DANISH BIKE AWARDS 2016. Pigerne har kun været i sadlen i 2 sæsoner og har allerede nedlagt bjerge og tager podiepladser, med sved og tårer .... de har i den grad fortjent denne anerkendelse ..... STEM PÅ OS ...... taaaaaaaak 🚲🚲🚲😜😜😜👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️ og del gerne opslaget 🚲

STEM HER: feltet.dk/awards
... See MoreSee Less

Interview med Jakob Fuglsang om Tour de France 2017: Færre bjerge, ingen slemme brosten og overraskelser, så en fordel for en rytter som Jakob 🚲💪🏻 STÆRKT at møde ham 😀@jakobfuglsang

Rikke Cedervall Laursen er her: Palais des Congrès - Porte Maillot Paris.

Interview med Jakob Fuglsang om Tour de France 2017: Færre bjerge, ingen slemme brosten og overraskelser, så en fordel for en rytter som Jakob 🚲💪🏻 STÆRKT at møde ham 😀@jakobfuglsang
... See MoreSee Less

STOLT STOLT STOLT over at være blandt 100 fantastiske kvinder, som FEMINA har valgt ud til deres Guldnummer. Kvinder, der brænder for noget og tør stikke ud og være ærlige. En kæmpe TAK til alle jer skønne mennesker, som hver uge tør lægge krop til mine træninger, specielt mine piger fra Charlie Cycling 🚲🚲 TAK til ALLE jer på Facebook, som hepper med. TAK ❤️❤️❤️🚲 #feminadk #specializednordic #specialized #p20solbeskyttelse #mitoactive #feminaguld

Rikke Cedervall Laursen er her: Nice, Côte d'Azur, France.

STOLT STOLT STOLT over at være blandt 100 fantastiske kvinder, som FEMINA har valgt ud til deres Guldnummer. Kvinder, der brænder for noget og tør stikke ud og være ærlige. En kæmpe TAK til alle jer skønne mennesker, som hver uge tør lægge krop til mine træninger, specielt mine piger fra Charlie Cycling 🚲🚲 TAK til ALLE jer på Facebook, som hepper med. TAK ❤️❤️❤️🚲 #feminadk #specializednordic #specialized #p20solbeskyttelse #mitoactive #feminaguld
... See MoreSee Less

Today Im a PAS NORMAL SPECIALIZED engine .... FULL GAS 🚲🚲🚲😉

Today I'm a PAS NORMAL SPECIALIZED engine .... FULL GAS 🚲🚲🚲😉 ... See MoreSee Less

NYTÅRSBOOSTER med iForm og mig. Søndag den 1. januar går flyet til PLAYITAS, hvor sol og træning venter os. Vi skal bo på det lækre PLAYITAS hotel og give den gas hver dag, med træning og hygge i solen.Træningerne er KUN for kvinder, MEN jeg har sneget Danmarks dygtigste cykeltræner, Flemming Fisker Jensen med, så tag din kæreste med, så kan drengene lege på cyklerne, mens os tøser har vores eget program :-)Jeg optursglæder mig ...... skriv hvis spørgsmål og læs mere her:http://iform.dk/om-i-form/laes-alt-om-i-form-nytaarsbooster-2017-med-traener-rikke-laursenKÆMPE TAK TIL MINE STÆRKE PARTNERE - IFORM, APOLLO, PLAYITAS OG HUMMEL

NYTÅRSBOOSTER med iForm og mig. Søndag den 1. januar går flyet til PLAYITAS, hvor sol og træning venter os. Vi skal bo på det lækre PLAYITAS hotel og give den gas hver dag, med træning og hygge i solen.

Træningerne er KUN for kvinder, MEN jeg har sneget Danmarks dygtigste cykeltræner, Flemming Fisker Jensen med, så tag din kæreste med, så kan drengene lege på cyklerne, mens os tøser har vores eget program 🙂

Jeg optursglæder mig ...... skriv hvis spørgsmål og læs mere her:

iform.dk/om-i-form/laes-alt-om-i-form-nytaarsbooster-2017-med-traener-rikke-laursen

KÆMPE TAK TIL MINE STÆRKE PARTNERE - IFORM, APOLLO, PLAYITAS OG HUMMEL
... See MoreSee Less

4 skønne dage som konferencier for FEMINA sensommerløb. Christian Bitz havde styr på kalorierne og jeg på tidsplanen 💃💃💃👍🏻 tak til skønne Slagelse, Aalborg, Aarhus og København ❤️

Rikke Cedervall Laursen har tilføjet 2 nye billeder.

4 skønne dage som konferencier for FEMINA sensommerløb. Christian Bitz havde styr på kalorierne og jeg på tidsplanen 💃💃💃👍🏻 tak til skønne Slagelse, Aalborg, Aarhus og København ❤️
... See MoreSee Less

SÅ er freden forbi i Aarhus, Slagelse og Aalborg denne uge. Sammen med FEMINA kommer Christian og jeg, og får gang i futterne hos over 2.000 kvinder .... vi OPTURSGLÆDER os 👍🏻😜💃💃💃💃

Rikke Cedervall Laursen er i Aarhus, Denmark.

SÅ er freden forbi i Aarhus, Slagelse og Aalborg denne uge. Sammen med FEMINA kommer Christian og jeg, og får gang i futterne hos over 2.000 kvinder .... vi OPTURSGLÆDER os 👍🏻😜💃💃💃💃
... See MoreSee Less

Rikke Cedervall Laursen har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

HUMMELS nye efterårskollektion ER kommet på nettet. TRAINING sport/lifestyle ..... TOP lex design og LOW lex priser :-)  se mere her: hummel.net/training

Rikke Cedervall Laursen er her: hummel.

HUMMELS nye efterårskollektion ER kommet på nettet. TRAINING sport/lifestyle ..... TOP lex design og LOW lex priser 🙂 se mere her: hummel.net/training
... See MoreSee Less

STOLT STOLT STOLT over at være i magasinet NORD og slå et slag for velværen og glæden ved cykling 👍🏻😜❤️🚲

STOLT STOLT STOLT over at være i magasinet NORD og slå et slag for velværen og glæden ved cykling 👍🏻😜❤️🚲 ... See MoreSee Less

CYKELREJSE & RACE I DUBAI //Hvem vil med ? Pris pr. person i delt dobbeltværelse med morgenmad kr. 9.298,- for en uge. Tag kæresten med, som kan sole og shoppen, mens vi cykler :-) Lige som sidste år, har vi cykeltræner Flemming Fisker Jensen i spidsen. Skriv til mig for spørgsmål. Vel mødt til en kæmpe oplevelse i samarbejde med APOLLO. Hilsen Rikke

Rikke Cedervall Laursen er her: Dubai Marina.

CYKELREJSE & RACE I DUBAI //

Hvem vil med ? Pris pr. person i delt dobbeltværelse med morgenmad kr. 9.298,- for en uge. Tag kæresten med, som kan sole og shoppen, mens vi cykler 🙂 Lige som sidste år, har vi cykeltræner Flemming Fisker Jensen i spidsen. Skriv til mig for spørgsmål. Vel mødt til en kæmpe oplevelse i samarbejde med APOLLO. Hilsen Rikke
... See MoreSee Less

STOLT STOLT STOLT ..... BRONCE til Master CC - Ratwelt Pokal - i Østrig. 76 km i de kuperede bakker i Sankt Johan. Blev SAT på sidste bjerg og måtte trække de sidste 25 km hjem selv..... TAK for support til jer alle og mine sponsorer 🚲🇩🇰😄 #specialized #high5 #garmin #MitoActive

Rikke Cedervall Laursen føler sig fantastisk godt til mode her: Kitzbüheler Alpen St. Johann in Tirol.

STOLT STOLT STOLT ..... BRONCE til Master CC - Ratwelt Pokal - i Østrig. 76 km i de kuperede bakker i Sankt Johan. Blev SAT på sidste bjerg og måtte trække de sidste 25 km hjem selv..... TAK for support til jer alle og mine sponsorer 🚲🇩🇰😄 #specialized #high5 #garmin #MitoActive
... See MoreSee Less

Rikke Cedervall Laursen har opdateret sit profilbillede. ... See MoreSee Less

... See MoreSee Less

... See MoreSee Less

Madone dUtelle .... 14 kms 5 % stigning bag NICE..... REAL LOVE ALL THE WAY ❤️🚲🚲🚲 #ihaveathingwithmountains #Specialized

Rikke Cedervall Laursen er her: La Madone D'Utelle.

Madone d'Utelle .... 14 km's 5 % stigning bag NICE..... REAL LOVE ALL THE WAY ❤️🚲🚲🚲 #ihaveathingwithmountains #Specialized
... See MoreSee Less