THE CYCLING PROJECT

Med 25 års erfaring og passion i træningsbranchen, er THE PROJECT, 360’ udbyder af coaching inden for næsten alle sportsgrene til motionister og virksomheder – med CYKLING som spidskompetence og kæmpe passion. Med Rikke Laursen som drivkraft, sikres kvaliteten af koncepterne, hvor sikkerhed og mælkesyregrænser er hovedmenuen, pakket ind i top professionel motivation, med et glimt af humor (Team Orica-GreenEDGE style).
Kompetencer og specialer:

  • Skræddersyede cykelrejser til Dubai, Nice, Costa Blanca og Mallorca
  • Træningsforløb for virksomheder (gerne med et mål: ex. Alpe d’Huez eller et cykelløb)
  • Specialiseret cykeltræning af kvinder
  • Speak af over 20 cykleløb pr sæson
  • Firma- og produkt-branding gennem sport og cykling
  • Special designet firmatøj til cykling
  • Indoor watt træning og events (udfordrer bjergkongerne på Alpe d’Huez)

Træningsforløb for virksomheder

Vi har hos THE PROJECT haft stor succes med både at lave træningsforløb internt for kollegaer, men også for virksomhedens kunder, sammen med salgsafdelingen. Det er vigtigt, at sætte sig nogle mål for træningen. Eksempelvis satte Netgroup Alpe d’Huez som mål efter sommerens træningsforløb, til stor fornøjelse for alle.

Anbefaling

Salgsdirektør Hans Christian Eriksen – Netgroup

”I starten af 2015 ønskede vi at styrke vores kunde- relationer og netværket blandt vores kunder. Vi ville finde en aktivitet, hvor alle kunne være med og hvor hver især blev udfordret på deres niveau – og til dette var cykling et perfekt valg. Vi havde hørt godt om THE PROJECT og Rikke Laursen, så vi bad hende om at lave et 4 måneders trænings- program, som afsluttede med en tur til Alpe d’Huez. Hendes engagement og entusiasme har været helt i top, og vores kunder har sat meget stor pris på hele forløbet.”

Netgroup - Alpe d'Huez med kunderSkræddersyede cykelrejser - Dubai, Nice, Playitas og Mallorca

HVERT år arrangere Rikke Laursen mellem 8-10 sportsrejser til fire nøje udvalgte destinationer, hvor hun ved at oplevelserne er i top og sikkerheden ikke kompromitteres. Hun har altid en guide per 10 deltagere, så kompetenceoptimeringen på rejserne er i fokus. Læs mere under THE TRAVEL PROJECT.

RACE i Dubai / NICE Madone d'Utelle


THE FEMALE CYCLING PROJECT

THE PROJECT ejer og driver cykelholdene Team P20 og Charlie Cycling, med næsten 400 kvindelige ryttere. Tallene fra DCU viser, at Danmark er en kæmpe cykelnation. 580.000 skifer tøj for at cykeltræne, men kun 10% af dem er kvinder.

Siden 2011 har Rikke Laursen arbejdet på at ændre dette, blandt andet sammen med DCU, DGI og som ambassadør for CyclingWoman v/ Aller medier.

Her i 2016 er antallet af kvindelige ryttere steget eksplosivt.

Ritter Lady Classic 2012 - Flere kvinder på landevejen


Charlie Cycing - Team af over 400 kvinder

I 2015 startede jeg Charlie Cycling. Missionen er at få flere kvinder i gang med at cykle, da frygten for klikpedalerne og mekanik OFTE afholder mange kvinder for at cykle. På under 2 år har gruppen mere end 400 medlemmer på facebook og 40-50 kvinder møder op til træningerne. Vi har flere piger, som på rekord tid er blevet klar til næste niveau med licens.

Charlie Cycling - kun for kvinder - 400 stk